Rozloučení V.B

27.06.2019 12:10

Vážení rodiče, je to k nevíře, ale uběhlo pět krásných let a je tu rozloučení.  Opláčeme ho. Ale život jde dál, přijdou další, doufám, že milí a soudní lidé, kteří ví, že učitelka chce vždy jen dobro jejich dětí.

Prožili  jsme spolu nádherné společné chvíle. Moc jsme o nich nepsali a nehovořili, ale v srdci jsme si je nosili.

Závěrem vám všem děkuji za vstřícnou spolupráci. Exkurze do Prahy klapla, děti byly spokojené. Doprovod : pan Kolebač, Machů,  paní Gojová, Křištofová, Fojtíková, Barabaszová. Děkuji za asistenci.

Školní výlet byl určitě úžasný, děti chodily jako hodinky, akorát jsem neuhlídala jejich spálení tělíčka. Omlouvám se. Poučení pro mě: příště je budu mazat a držet ve stínu. Kdybyste viděli tu jejich radost z tobogánů, tak byste je nechali běhat asi taky. Večer  všichni pěkně zalehli do svých stanů, ale klábosili přes stany dlouho do noci. Druhý den měli nádherné okruhy na kolečkových bruslích a kolech, asi 4. No a pak tobogány. U opékání už byli vyšťaveni, že i mluvení jim dělalo potíže. Další den je odrovnal. Na kole už jsme jeli s půlkou školáků domů.  

Poděkování za výlet patří vám  všem, za  přípravu dětí   a pečení bábovek a šnečků. Vše se snědlo. Po celý pobyt byl přítomen pan Machů Rosťa, ten je proháněl všude  i na tobogánech, hráli hru na žraloka a Martin a Denisa Folwarczni zajišťovali dětem pitný režim, párky, pečivo, vaření vody na polévku a čaj.  

Za dopravu zavazadel děkuji panu Beranovi, Křištofovi a Šindelové Katce. Za doprovod na kole paní Beranové a paní Křištofové .

Bez vaší pomoci by se tento školní výlet neuskutečnil.

Doufám, že si ho děti budou pamatovat a budou na něho a na mě s láskou vzpomínat.

                                                                                                                                                                                                         Třídní učitelka         S. Čechová

© 2022 Všechna práva vyhrazena.

Přístupný web