Těrlická laťka 1.stupeň

09.02.2020 20:38

Dne 7. 2. 2020 proběhla na Základní škole v Těrlicku každoroční akce – skok do výšky aneb Těrlická laťka. Celou akci zaštiťuje ředitel školy PaedDr. Vladimír Balajka.

Všichni žáci prvního stupně několik týdnů poctivě trénovali v tělesné výchově se svými učiteli skok do výšky. A poté mohli změřit síly s ostatními spolužáky v této nelehké disciplíně.

Soutěžilo se v několika kategoriích. Samostatnou kategorii tvořili všichni žáci z prvních tříd. Na krásném třetím místě se umístil Jan Stebel, který skočil 80cm. Na druhém místě se umístil Filip Klimša, který také skočil 80cm a na prvním místě se umístil Lukáš Fojcik, který s nejlepšími výsledky skočil také 80cm.

V kategorii mladší žákyně se na třetím místě umístila Franková Adéla, která skočila 90cm, na stříbrné příčce skončila Nela Klimszová, která skočila také 90cm a na prvním místě se umístila Klaudie Kobierská, která skočila krásných 100cm.

V kategorii mladších chlapců ze druhých a třetích tříd se na třetím místě umístil Jonáš Kubiena, který skočil 85cm, na druhém místě se umístil Štěpán Bolek, který skočil krásných 90cm, a na prvním místě se umístil Sebastián Ďurček, který vyskočil nelehkou výšku 110cm.

V kategorii starší žákyně se na třetím místě umístila Lucie Ulmanová, která skočila 110cm, na druhém místě se umístila Lucie Fojciková, která skočila také 110cm a na zlaté příčce se umístila Hana Fojtíková, která se velice pěkně proskákala až k výšce 110cm.

V kategorii starších žáků se společně na druhém a třetím místě umístili chlapci Matěj Skupnik a Jan Válek s výškou 110cm a na prvním místě se umístil Daniel Ovčaři s výškou 115cm.

Celkové vítězství za nejlepšího skokana tohoto roku, sladké odměny a dětské šampaňské si odnesl Daniel Ovčaři s jeho nejlepší výškou 115cm.

Za organizaci a realizaci celé této akce děkujeme panu řediteli Balajkovi a panu učiteli Skotnicovi.

Sladké odměny pro všechny sportovce, kteří dnes změřili své síly, a samozřejmě pro vítěze této akce zajistilo SRPD při ZŠ Těrlicko.

Všem sportovcům gratulujeme k jejich výsledkům a těšíme se na další společné akci.

 

                                                                                                          Bc. Barbora Jedináková

fotogalerie

© 2022 Všechna práva vyhrazena.

Přístupný web