Šplhoun 2019

24.11.2019 22:32

Dne 1. 11. 2019 proběhla na Základní škole v Těrlicku již tradiční akce Šplhoun školy pro první stupeň.

Žáci mezi sebou soutěžili ve třech kategoriích mladších a starších žáků a také kategoriích rozdělených na dívky a chlapce.

V nejmladší kategorii prvních tříd se na třetím místě umístila Natálie Kahánková, na druhém místě se umístila Ema Martynková a na prvním místě se umístil jediný mužský zástupce této kategorie Jaroslav Goj.

V kategorii druhých a třetích tříd se v kategorii dívek na třetím místě umístila Julie Fleško, na druhém místě skončila Anna Alló a první místo obsadila Karolína Divoká. V kategorii chlapců se na třetím místě umístil Matyáš Potužník, na druhé příčce skončil Štěpán Bolek a na prvním místě se umístil Sebastián Ďurček.

V poslední nejstarší kategorii čtvrtých a pátých tříd se v kategorii dívek na třetím místě umístila Eliška Pavelková, na druhém místě se umístila její sestra Magdaléna Pavelková a na krásném prvním místě se umístila Simona Beranová. V kategorii chlapců se na bronzové pozici umístil Alexandr Zuska, na stříbrné pozici skončil Václav Šindel a zlatou příčku obsadil Jan Válek.

Také se soutěžilo o nejrychlejšího šplhouna. Za dívky nejrychleji šplhala s časem 5,69 sec. Simona Beranová a za chlapce byl oceněn Jan Válek s časem 4,88 sec.

Za veškerou přípravu, organizaci a hladký průběh celé akce patří poděkování panu učiteli Skotnicovi a paní učitelce Krplové.

O veškeré věcné ceny a sladké odměny pro všechny soutěžící se postaralo SRPD při ZŠ Těrlicko.

Těšíme se na příští rok, kdy se setkáme u akce Šplhoun 2020, která bude, doufáme, stejně úspěšná jako letošní ročník.

© 2022 Všechna práva vyhrazena.

Přístupný web