Jubilejní 10. ročník Florbalového turnaje ZŠ a MŠ Těrlicko

21.06.2019 16:11

Dne 17. 6. 2019 proběhl na Základní škole v Těrlicku výroční 10. ročník Florbalového turnaje školy. Celé dopoledne mezi sebou bojovala družstva prvního a druhého stupně základní školy.

Celkem se turnaje zúčastnilo 10 družstev. Jedno družstvo ale bylo speciální. Tvořili ho bývalí žáci naší školy, kteří přišli podpořit žáky současné. Družstvo STARÉ GARDY ve složení Staś, Wanecki, Stoszek, Bubík a pan učitel Skotnica zpestřilo celý turnaj.

Nakonec po několika opravdu napínavých zápasech se na třetím, bronzovém místě umístilo družstvo RICARDOS ve složení Grutman, Škrobánek, Mrózek, Návrat, Kupiec a Chroboček. Na krásném stříbrném místě se umístilo družstvo PEACHES ve složení Molenda, Michejda, Bača, Struś a Zuska. Vítězství vybojovalo družstvo AMATÉŘI ve složení Blus, Mikula, Martynek a Tomica. Všechna vítězná družstva si odnesla věcné a sladké odměny.

O veškeré ceny se postaralo SRPD při ZŠ Těrlicko.

Za celou přípravu, organizaci a následnou realizaci celého jubilejního florbalového turnaje patří velké poděkování panu učiteli Skotnicovi a paní Barboře Jedinákové.

fotogalerie

© 2022 Všechna práva vyhrazena.

Přístupný web