Dýňohrátky

08.11.2019 16:21

Během posledního říjnového týdne jste do mateřské školy přinášeli svá originální dýňová "díla" a tím splnili na výbornou námi zadaný "domácí úkol" - vyrobit tu nejoriginálnější dýni.

Chtěli bychom Vám vyslovit obrovský dík a vyzdvihnout Vaše originální nápady a snahu. Najít mezi zhruba 40ti dýněmi tu NEJ...prostě nešlo. Všechny děti, které dýně do MŠ přinesly (tedy spíše jejich rodiče, protože minimálně jednu by dítě těžko samo uneslo - P.S.rodina Kotasova) byly odměněny. 

A tak jak bylo avizováno, byly dýně použity na výzdobu školní zahrady během "Světýlkového průvodu" a následující večer osvítily kulturní dům, kde další kalendářní měsíc - listopad zahájila Halloweenská zábava. I ta se velice vydařila. Rodiče, jenž se zúčastnili, jsou stejně hraví a nápadití jako jejich děti...(čehož si také velice vážíme). Skoro všichni se "vhodně" oblékli a doufáme, že se i báječně pobavili. Za zisk z této akce máme v plánu dětem pořídit pohádkové čepičky, ve kterých se Vám předvedou na vánočním představení.

Děkujeme všem a těšíme se na další společné akce

skolaterlicko.cms.webnode.cz/ms-terlicko/fotky/#dyne3-jpg

 

 

© 2022 Všechna práva vyhrazena.

Přístupný web